چهاردهمین کنفرانس نجوم و اختر فیزیک ایران
14th National Conference on Astronomy and Astrophysics of Iran

:: اخبار

امواج گرانشی آشکارسازی شده چه اطلاعاتی درباره کیهان به ما می دهند؟

با ثبت 50 رویداد حاوی موج گرانشی، اخترشناسان در حال حاضر اطلاعات کافی از رویدادهایی که ناشی از ادغام سیاه چاله ها است در اختیار دارند تا به بررسی دقیق تر نرخ پدید آمدن چنین رویدادهایی در تاریخ کیهان بپردازند.

ارتباط ناسا با کاوشگر ویجر 2 پس از 8 ماه

تنها آنتن رادیویی که توانایی ارسال دستورات به فضاپیمایی که 43 سال پیش پرتاپ شده بود را دارد، از اسفند ماه سال گذشته تا کنون غیر فعال بوده است. این امید می رود که این ایستگاه پس از تکمیل بروزرسانی های سخت افزاری تا بهمن ماه امسال مجددا بتواند مورد استفاده قرار گیرد.

معرفی همایش

چهاردهمین کنفرانس ملی نجوم و اختر فیزیک ایران 6 و 7 بهمن ماه 1399 در دانشکده فیزیک دانشگاه سمنان برگزار می گردد. همچنین در تاریخ 8 بهمن 1399 ششمین مدرسه زمستانی انجمن نجوم ایران نیز با محوریت نجوم رادیویی در ادامه این کنفرانس برگزار خواهد شد.

فایل های مورد نیاز

دستور العمل نگارش مقاله

فونت های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)